Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Frankrijk Vs Duitsland Interland Samenvatting

WEB HEERLIJKE GOAL NA SLECHTS 7 SECONDEN

Frankrijk vs Duitsland Interland Samenvatting

In een titanenstrijd ontvangt Frankrijk zaterdag Duitsland voor een vriendschappelijke interland. De wedstrijd belooft veel vuurwerk met twee van de sterkste teams ter wereld. Duitsland is de regerend wereldkampioen en Frankrijk is de huidige Europese kampioen. Beide teams zijn vastbesloten om een statement te maken en zich voor te bereiden op het komende EK 2021.

Hoogtepunten van de wedstrijd

De wedstrijd kende een bliksemstart met een heerlijke goal van Karim Benzema na slechts 7 seconden. Duitsland kwam echter snel terug in de wedstrijd met een doelpunt van Timo Werner in de 12e minuut. De wedstrijd bleef spannend tot het einde, met kansen voor beide teams. Uiteindelijk was het Duitsland dat aan het langste eind trok met een 2-1 overwinning.

Reacties van de coaches

Na de wedstrijd prees de Franse coach Didier Deschamps zijn team voor hun inzet en strijdlust. "We hebben laten zien dat we kunnen concurreren met de besten ter wereld", zei hij. "We hebben nog veel werk te doen, maar ik ben trots op mijn spelers."

De Duitse coach Joachim Löw was ook tevreden met de prestatie van zijn team. "We hebben vandaag een sterke prestatie geleverd", zei hij. "We hebben gecontroleerd en geduldig gespeeld, en we hebben verdiend gewonnen."


Comments